- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Udon Thani

Försöker du planera en semester till Thailand som ingen familjemedlem kommer att glömma? Vill du uppleva något mer än sol och bad på din resa till öst? I så fall har du hittat helt rätt för med hjälp av vår hemsida så kommer det att bli hur enkelt som helt för dig att hitta ett prisvärt boende. Men vår hemsida så kommer du till exempel att kunna hitta hotellerbjudande Udon Thani. Denna stad ligger i nordöstra Thailand och har omkring 250 000 invånare. Området har varit bebott väldigt länge och man har hittat bevis att där har bott människor i Udon Thani redan 6 000 år f.Kr.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Om du bestämmer dig för att spendera din semester i Udon Thani så är det otroligt enkelt för dig att ta dig hit eftersom du kan flyga till Udon Thani International Airport. Dock kan du bara ta inrikesflyg till och från Udon Thani International Airport. Du kan antingen ta dig till Bangkok eller Chiang Mai.

Så vad kan du egentligen hitta på i Udon Thani? Här kan du till exempel besöka den allmänna parken Nong Prachak. I parken så kan du passa på att ta en joggingtur, en power walk eller helt enkelt bara göra en picknick och njuta av sjöutsikten. Om du vill njuta av naturen så kan du också dra iväg på en golfrunda på Udon Golf Club & Resort, Victory Park Golf & Country Club eller Nong Samrong Golf Course.

Om du inte är rädd för att resa en liten bit för att uppleva något nytt så ska du inte missa att åka till Phu Phra Bat Historical Park. Denna park ligger nästan sex mil ifrån staden Udon Thani men är verkligen värd ett besök. Här har du chansen att se 3 000 år gamla grottmålningar och flera otroliga klippformationer. Man tror att det är gamla glaciärer som har format dessa egendomliga klippor för miljontals år sedan. Om du uppskattar blommar så kan du också passa på att åka till Sunshine Orchid Farm som är Thailands första orkidéplantage.

Thailändsk fiskare bland Lotusblommor i Udon Thani Hotell Udon Thani Ban Phu i Udon Thani