- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Surat Thani

Om du vill njuta av livet i en av Thailands största städer så kommer du att stormtrivas i Surat Thani. Med hjälp av vår hemsida så kommer du snabbt och enkelt att lära dig mer om denna stad och du kommer också att få chansen att smidigt boka hotell Surat Thani. Denna stad ligger i södra Thailand och har omkring 125 000 invånare. Detta är en relativt turistfri stad vilket gör att det är väldigt enkelt för dig som turist att utforska staden ostört. Om du vill slippa regnet så är det en smart idé att åka till Surat Thani någon gång mellan januari och april när det är som torrast.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

När du är i Surat Thani så ska du i alla fall inte glömma bort att besöka Monkey Training College. Här så tränar ägarna aporna att samla in kokosnötter där djuren endast får belöningar och inte bestraffningar. När du besöker Surat Thani så finns där inte mindre än fyra olika nationalparker att åka till i provinsen så om du är intresserad av djur och natur så är detta definitivt den rätta platsen för dig. Du kan till exempel åka till Khao Sok National Park nära sjön Ratchaprapha. Khao Sok är nästan 750 km2 och anlades 1980. I denna nationalpark så kan du uppleva en av världens äldsta regnskogar och självklart så kan du även se djur som till exempel elefanter, björnar och vilda hundar.

Om du har bestämt dig för att hitta ett billigt boende Surat Thani så kan du också passa på att besöka nattmarknaden i staden. Här kan du köpa nästintill allting i matväg men om det är något du saknar så kan du alltid fortsätta att gå längs vägen tills du hittar något som faller dig i smaken. På Vegetarian så hittar du vegetariska curry-rätter, tilltugg och snacks till ett extremt lågt pris och du kan även köpa med dig deras egen juice.

Kolibri på en kvist i Surat Thani Fiskebåtar på rad i Surat Thani, Thailand Hotell Surat Thani