- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Nakhon Ratchasima

Det finns otroligt många städer att besöka om du bestämmer dig för att göra den där längre resan till Thailand. Så hur ska du egentligen bestämma dig för var du ska boka in din vistelse? Om du inte tycker att det är så enkelt att hitta ett billigt boende så kan du alltid ta hjälp av vår hemsida. Här kommer du att hitta information om alla möjliga städer och sevärdheter i Thailand så att du själv kan bestämma dig för var du vill bo. Tillsammans med vår hemsida så kan du till exempel boka hotell i Nakhon Ratchasima.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Denna thailändska stad kallas ibland också för Korat, helt enkelt en förkortning av Nakhon Ratchasima. 2011 så bodde där omkring 165 000 människor i Nakhon Ratchasima. Staden är belägen i nordöstra Thailand och ligger inte mer än tre timmars bilfärd ifrån huvudstaden Bangkok.

Så varför ska du egentligen leta efter ett billigt hotell Nakhon Ratchasima istället för att söka dig någon annanstans i Thailand? Om du bestämmer dig för att bo i denna stad så kommer du till exempel att kunna besöka statyn Thao Suranari som finns i stadens centrum. Denna staty hedrar Lady Mo, som efter sina hjältedåd under en invasion från Laos, just fick titeln Thao Suranari som man ungefär kan översätta till den modiga kvinnan.

Om du bestämmer dig för att bo eller besöka Nakhon Ratchasima så kan du också passa på att besöka templet Wat Sala Loi eller varför inte ta med barnen till Korat Zoo? Bestämmer ni er för att åka till Korat Zoo så kan ni också gå till Korat Zoo Lagoon som faktiskt ligger mitt inuti djurparken. Detta är det största äventyrsbadet i nordöstra Thailand och därför vore det synd om ni inte passade på att gå dit.

Nakhon Ratchasima har blivit allt mer populärt ibland utländska turister så varför ska inte du passa på att besöka staden? Ta hjälp av vår hemsida för att smidigt hitta ett boende i Nakhon Ratchasima som kommer att passa dig och din familj.

Vattenfallet Haew Su Thad - Nakhon Ratchasima Tempel i Nakhon Ratchasima, Thailand