- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Sukhothai

Vill du utforska norra Thailand och samtidigt besöka en historisk stad så vet vi precis var du vill bo på din semester. Med hjälp av vår hemsida så kommer det att bli hur enkelt som helst att boka billigt hotell i Sukhothai. Denna stad har blivit en populär turistdestination på grund utav att den är byggd ovanpå den antika staden med samma namn. Sukhothai har en historia som sträcker sig flera hundra år tillbaka i tiden. Detta är en liten stad med endast runt 35 000 invånare, men även om Sukhothai är långt ifrån den största staden i norra Thailand så har den ändå mycket att erbjuda dig som turist.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Om du bestämmer dig för att Sukhothai är rätt plats för din semester så ska du såklart inte glömma bort att besöka ”gamla” Sukhothai, också kallad Sukhothai Muang Kao eller Sukhothai Historical Park. Detta är den antika staden som bara ligger ungefär en kilometer ifrån dagens Sukhothai. Denna stad finns nu på Unescos världsarvslista. När du besöker Sukhothai Muang Kao så kan du alltid passa på att hyra en cykel för att ta dig runt i staden. Detta är ett väldigt enkelt sätt för dig att ta dig runt eftersom det är en stor park och även om du kan ta dig runt till fots så får du räkna med en heldagsutflykt om du vill se allting. I Sukhothai så hittar du också ett museum som visar upp flera av de keramikvaror som man har hittat i gamla Sukhothai.

När du besöker staden så kan du också passa på att åka till Ramkhamhaeng National Park. Denna park ligger inte så långt ifrån Sukhothai Historical Park och du kan alltid passa på att slå två flugor i en smäll när du planerar en utflykt. I Sukhothai så kommer du också ha chansen att besöka en så kallad nattmarknad där du kan smaka alla delikatesser som staden har att erbjuda.

Prisjämför hotell i Sukhothai. Thailand Sukhothai Muang Khao Ramkhamhaeng Sukhothai - Thailand