- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Sangkhla Buri

Vill du ta chansen att boka in en Thailands semester som du och din familj sent kommer att glömma så är det bara att läsa vidare. Med hjälp av vår hemsida så kommer det att bli hur enkelt som helst för dig att boka in ett semesterboende som du kommer bli nöjd med. Du kan alltid välja att ta del av de olika hotelltips som du kan hitta på vår hemsida men här så kommer du också att hitta mer information om de olika städerna och öarna som finns i Thailand. På så vis så kommer du att kunna jämföra olika platser i Thailand för att se vilken del av landet som kommer att passa bäst för dig.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Om du bestämmer dig för att besöka Thailand så kan du alltid välja att boka hotell i Sangkhla Buri. Detta är en stad som ligger i västra Thailand i nordvästra delen av Kanchanaburi provinsen. Sangkhla Buri är en stad som är mest välbekant för thailändare då det är en populär turiststad för dem när de vill åka på semester. Men staden är fortfarande relativt okänd för utländska turister vilket betyder att du slipper den trängsel och överbefolkning som kan hända i många städer där internationella turister håller till.

När du bestämmer dig för att besöka Sangkhla Buri så får du inte missa att åka till Saphan Mon. Detta är Thailands längsta handgjorda träbro och för att njuta av utsikten så kan du slå dig ner på ett café precis vid änden av bron. Om du är i Sangkhla Buri så är ett besök till templet Wat Saam Prasob inte heller en dum idé. Här kan du ta dig ut med båt till ett tempel som byggdes 1950 och sjönk redan 1968 när en hel stad försvann när man började anlägga Khao Lam National Park. Tänk dock på att det bara är under september månad som det är möjligt att se ungefär en till två meter av templet. Under resten av året så är Wat Saam Prasob under vatten.

Hotell Sangkhla Buri Saphan Mon bron i Sangkhla Buri, Thailand Stainless templet i Sangkhla Buri i Thailand