- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Krabi

När man försöker planera en lyckad semester så är det inte alltid så enkelt att hitta det där perfekta sommarparadiset. Men om du tar hjälp av vår hemsida så kommer du snabbt och enkelt att hitta det bästa resmålet för dig i Thailand. Här kan du till exempel boka billigt boende i Krabi. Denna stad på västkusten i södra Thailand har under de senaste åren blivit mer och mer populär ibland turister. Krabi har bara omkring 25 000 invånare men varje år så flockas turisterna till staden.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Krabi är en väldigt populär stad ibland svenskar och när du är här så är det nästan omöjligt att inte stöta på några svenska turister. Staden har också blivit populär ibland turister eftersom att det är väldigt lätt att ta sig hit eftersom det finns en flygplats väldigt nära Krabi. Flygplatsen ligger bara runt en mil ifrån staden, men där flyger mest inrikesflyg och Air Aisa har även några avgångar till Malaysia.

Från Krabi så är det hur enkelt som helst att ta sig till flera olika öar som tillhör stadens ”skärgård”. Du kan till exempel ta en longtail båt till Koh Gai, eller Chicken Island som den också kallas. Detta smeknamn kommer helt enkelt ifrån den unika formen på ön som faktiskt påminner om en kyckling. När du befinner dig i Krabi så är det också väldigt enkelt för dig att ta en longtail till Koh Pada, en väldigt liten kalkstensö som många gånger beskrivs som Thailands vackraste ö. Men från Krabi så är det också otroligt lätt att ta sig till Railay Beach, ännu ett populärt val ibland turister. Förutom att njuta av kritvita stränder och snorkling av hög klass så har du också chansen att prova på klättring. Railay Beach har blivit känd för just sina klättringsmöjligheter men du som är nybörjare behöver inte oroa dig eftersom det såklart finns alternativ för dig också.

Om du bestämmer dig för att boka hotell Krabi så är chansen stor att du inte kommer att ångra dig. Staden är otroligt vacker och du har samtidigt chansen att bege dig ut på en ny dagsutflykt i stort sätt varje dag.

Stranden hat Phra Nang nära Krabi Hotell Krabi Longtail båt på Krabi i Thailand