- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Koh Samui

Har du länge känt dig redo att utforska Thailand men har du aldrig brytt dig om att boka en resa? Kanske så har tiden eller pengar inte funnits eller så har du kanske bara kommit på olika ursäkter. Om du äntligen har bestämt dig för att resa till Thailand så har du hitta rätt hemsida. Med vår hjälp så kan du läsa mer om lika öar och städer i Thailand så att du hittar den plats där du kommer att trivas bäst. Självklart så hittar du också olika hotellerbjudande på vår hemsida. Om du har bestämt dig för att utforska Thailand så kan du till exempel boka hotell Koh Samui.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Den närmaste staden på fastlandet ifrån Koh Samui är Surat Thani på Thailands östkust. Precis som många andra öar i Thailand så har Koh Samui fått ett smeknamn. Istället för elefantön eller Chicken Island så kallas Koh Samui ibland för kokonötsön. På Koh Samui så bor det omkring 50 000 människor. Detta är Thailänds näst största ö då bara Phuket är större än Koh Samui. Denna ö har blivit känd för de vattenfall med badbara laguner som finns men den har också blivit populär på grund utav alla de otroliga sandstränder som finns på Koh Samui.

När du besöker Koh Samui så kan du alltid njuta av dessa stränder men du har också chansen att gå och shoppa, äta på bra restauranger och spela golf. På Koh Samui så kan du också passa på att åka till Wat Khunaram Ko Samui, ett känt tempel på grund utav att de har en mumifierad munk på display. När du är på Koh Samui så kan du också besöka Samui Butterfly Garden. Du hittar Samui Butterfly Museum på öns sydöstra del och här kan du se ett stort antal olika fjärilssorter. När du är här så kan du också gå till Insect Musuem eftersom det ligger i närheten.

Hotell Koh Samui Kokosnötsön Koh Samui i Thailand Templet Wat Plai Laem på ön Koh Samui i Thailand