- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Centrala Thailand

Känner du för att åka iväg på en semester som du och din familj inte kommer att glömma bort i första taget? I så fall kan du alltid välja att boka hotell i Thailand. Med hjälp av vår hemsida så kan du snabbt och enkelt ta del av information om olika städer, sevärdheter och aktiviteter så att du själv kan välja vilken stad eller ö i Thailand som kommer att passa bäst för dig. När du väl har bestämt dig för att åka iväg på semester så kan du alltid boka hotell i centrala Thailand. I denna del utav Thailand så finns där tre olika årstider. Värmeperioden sträcker sig ifrån mars och juni med en temperatur som ligger mellan 25 och 35 grader. Även om detta låter som en bra tid att besöka centrala Thailand så har området också en genomsnittlig nederbörd på 97 mm.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Mellan juli och september så kommer regnperioden med en nederbörd på omkring 101 mm och en temperatur på mellan 24 och 32 grader. Efter regnperioden så kommer den svala perioden som sträcker sig mellan oktober och februari. Under denna tid i centrala Thailand så kan du räkna med en temperatur som varierar mellan 21 och 32 grader och en nederbörd på omkring 25 mm. Om du planerar att besöka centrala Thailand så är det därför bäst att göra detta någon gång mellan november och maj när luftfuktigheten är relativt låg och det inte är allt för varmt.

Så vad är det egentligen som räknas till centrala Thailand? Till denna del av Thailand så räknas bland annat städer som Bangkok och Hua Hin men också Thailändska öar som till exempel Koh Chang och Koh Tao räknas ibland till centrala Thailand. Självklart så kan du läsa mer om dessa städer och öar på vår hemsida. I centrala Thailand så kan du alltid passa på att besöka alla de otroliga stränder som regionen erbjuder men du kan såklart också utforska saker som Thailands nationalmuseum och Gryningenstempel i Bangkok.

Apa klättrar bland träd någonstans i centrala Thailand Hotell centrala Thailand Lumpini Park i Bangkok, centrala Thailand