- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Koh Lanta

Det är inte alltid det lättaste att försöka planera en lyckad semester. Men om du försöker planera ett unikt resmål för hela familjen så är en resa till Thailand aldrig en dum idé. Med hjälp av vår hemsida så kommer det bli hur enkelt som helst att hitta mer information om hur du kan hitta billiga boende i Thailand som du faktiskt kommer bli nöjd med. När du bestämmer dig för att åka till Thailand så kommer du också att kunna läsa mer om olika öar och städer på vår hemsida. På så vis kommer du snabbt känna vilken plats i Thailand som passar dig och vad du vill uppleva på semestern.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Med hjälp av vår hemsida så kan du bland annat boka hotell på Koh Lanta. Detta är en ö som ligger nära Krabi på Thailands sydostkust. Koh Lanta har under de senaste åren blivit otroligt populär ibland svenska turister och här finns till och med en svensk skola. Förutom att stöta på andra svenskar på Koh Lanta så kan du såklart passa på att njuta av den avkopplande atmosfär som råder över ön. Egentligen består Koh Lanta av två öar. Den största där den största delen av lokalbefolkningen bor och där de flesta hotell finns är Koh Lanta Noi. För att livnära sig på ön så ägnar sig befolkning mestadels av att sköta gummiplantage, kokosnötodling och fiske. Men sedan Koh Lanta blev en allt vanligare turistdestination så är det såklart turismen som livnär befolkningen på många vis. Men under lågsäsongen så är Koh Lanta väldigt lugnt och vissa hotell stänger till och med ner under denna period.

På Koh Lanta så har du möjlighet att utforska öns djungel, dyka ibland otroliga korallrev och du kan även besöka något av alla deras marina naturreservat. Om du tar dig tid bort från stranden så är även ett besök till Lanta Old Town att rekommendera. Här har du chansen att ta del utav livet i en by där tiden i stort sett har stått stilla. I Lanta Old Town så har du även chansen att uppleva unik shopping eftersom de flesta hus på huvudgatan även är affärer.

Hotell Koh Lanta Koh Lanta Beach i Thailand Piren på Koh Lanta i Thailand