- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Isaan

Om du funderar på att planera en resa till Thailand så tror du kanske att du ska bli tvungen att trängas med tusentals turister på varenda strand och aldrig få någon lugn och ro. Men även om Thailand fortfarande är ett otroligt populärt turistmål för många så kan du hitta fram till områden i landet som inte har tagits över av turismen. Med hjälp av vår hemsida så kommer du att kunna hitta mer information om öar och städer i Thailand och på så vis kan du leta dig fram till de lugnare områdena i landet som kanske passar dig bättre. På vår hemsida så kan du också hitta mer information om de olika regionerna i Thailand. Med vår hjälp så kan du till exempel boka hotell i Isaan.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Isaan är vad Thailands nordöstra område kallas för. Detta är en region i Thailand som nästan är helt opåverkad av turismen. Om du bestämmer dig för att besöka detta område så har du därför chansen att uppleva det traditionella thailändska livet som än så länge inte har blivit påverkat av västvärlden. Isaan är en del utav Thailand som fortfarande handlar mycket om fiskodling, risfält och familjen. Om du vill utforska en orörd och mer stillsam del av Thailand så är det en smart idé att boka billigt boende Isaan.

Så var räknas egentligen till Isaan? Detta är en region som ligger i nördöstra Thailand och området gränsar till både Kambodja och Laos. Om du vill passa på att utforska den thailändska maten när du besöker Isaan så borde du tänka på att deras matkultur har mer influenser ifrån Laos. Även om du känner dig redo att utforska Isaan så kan det vara bra att komma ihåg att eftersom området inte är ”turistigt” så är det också svårare för dig att bli förstådd på engelska. Ofta så pratar de flesta människor thailänska och på vissa ställen lao.

Hotell Isaan Isaan mat Bild på en risodling i Isaan, Thailand