- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Phuket

Vill du planera en semester som du och din familj sent kommer att glömma? I så fall borde du verkligen fundera över att boka en resa till Thailand. Med hjälp av vår hemsida så kommer du på ett väldigt enkelt sätt kunna boka ett hotell som du blir nöjd med och du kan såklart också läsa mer om olika städer och öar i Thailand så att du hittar ett område som du tror kommer att passa dig. Du kan till exempel leta efter ett hotell i Phuket.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Detta är en ö belägen i södra Thailand som även har en flygplats på norra delen av ön. Detta otroliga läge, omgivningarna och det faktum att ön faktiskt har en flygplats bidrar till att Phuket har blivit så populärt ibland turister. Phuket International Airport har under de senaste åren faktiskt blivit en av Thailands största flygplatser. I hela Phuket så bor det ungefär 320 000 människor och i Phuket City, också kallat Phuket Town, så bor det runt 75 000 människor. Antalet turister brukar stadigt öka och varje år så kommer det mer än fem miljoner internationella turister till Phuket.

Om du bestämmer dig för att boka hotell Phuket, som är Thailands största ö, så kan du räkna med att du får besöka några av Thailands vackraste stränder. Du kan till exempel välja att åka till Kamala Bay, Kata Noi, Bang Tao eller Pansea, men det finns gott om andra stränder att välja på.

Vill du passa på att ändå sysselsätta dig på semester och inte bara spendera den på en solstol så kan du alltid välja att besöka någon av Phukets sju olika golfbanor. Du kan också åka till öns högsta punkt, Mai Thao Sip Song, eller varför inte besöka Karon View Point? Här ifrån så har du chansen att se inte mindre än tre stränder; Kata Noi, Kata Yai, och Karon Beach.

Hotell Phuket Karon View Point i Phuket i Thailand Strand i Phuket, Thailand