- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Chiang Mai

Har du problem med att bestämma dig för var i Thailand som du vill ta din semester? I så fall behöver du inte oroa dig för med vår hjälp så kommer det att bli superenkelt att hitta en stad som passar dig. På vår hemsida så kan du läsa mer om bekanta, och inte så värst välkända, städer och öar i Thailand så att du själv kan jämföra och se vilken plats som kommer att bli bäst för dig och ditt resesällskap. Om du vill utforska en spännande stad i norra Thailand så kan du alltid välja att boka billigt hotell i Chiang Mai.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Denna stad har blivit känd för sina gamla tempel men också för deras hantverk som till exempel smycken och keramik. I Chiang Mai så bor där ungefär 350 000 människor och varje år så kommer det omkring 100 000 turister till staden. Om du bestämmer dig för att bo i Chiang Mai så är det enkelt att ta sig hit eftersom du kan åka hit både med flyg och buss. Om du vill ha ett torrt och varmt klimat på din semester så är det smartast att besöka Chiang Mai mellan november och april.

När du åker till Chiang Mai så kan du alltid besöka den så kallade gamla staden. Denna finns innanför Chiang Mais vallgravar och här kan du bland annat hitta mysiga resturanger där du kan bjudas både på traditionell thailändskmat och europeiskmat. När du ändå befinner dig i gamla Chiang Mai så kan du också passa på att besöka templet Wat Chedi Luang som ligger i stadens centrum. Detta tempel stod klart i mitten av 1400talet och då var det faktiskt tre olika tempel som kallades Wat Ho Tham, Wat Sukmin och såklart Wat Chedi Luang.

En av de mest populära turistattraktioner i Chiang Mai är Thailands högsta berg Doi Inthanon. Du kan faktiskt ta bilen enda upp till toppen som är omkring 2 500 meter över havets yta.

Hotell Chiang Mai Wat Chedi Luang i Chiang Mai, Thailand Vattenfall i Chiang Mai