- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Pai

Det är inte alltid så lätt att planera en lyckad semester. För att alla ska bli nöjda så får man ofta kompromissa och ändra sina ursprungliga planer. Om du snabbt och enkelt vill kunna hitta ett prisvärt boende i Thailand så har du äntligen hittat rätt. Här så kommer du hitta mer information om olika öar och städer i Thailand och du kommer såklart också att kunna ta del utav olika hotellerbjudande.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Om du har bestämt dig för att besöka Thailand så kan du alltid boka hotell Pai. Detta är en väldigt liten by i norra Thailand som bara har omkring 3 000 invånare men varje år så kommer det ändå runt 20 000 turister dit. Byn, som är döpt efter floden med samma namn, ligger nära gränsen till Myanmar. Den lilla staden erbjuder dig som turist en väldig blandning utav folk och du kan hitta allting ifrån en thailändskrasta till en västerländsk hippie ibland lokalbefolkningen. Detta gör staden ganska unik och allt eftersom Pai har blivit mer populär ibland turister så har stadens centrum växt och blivit mer turistvänligt. Idag så är stadens centrum fylld av souveniraffärer, västerländska restauranger, ställen där du kan lyssna på livemusik och så mycket mer.

Eftersom Pai är en liten stad så är det rekommenderat att ta sig runt till fots. När du är här så kan du till exempel passa på att besöka Pai Village Farm. Här kommer du att hitta ett otroligt utbud av frukter, blommor och lokalt kaffe. Självklart finns det också djur på Pai Village Farm som till exempel alpackor.

I Pai så finns det inte mindre än tre olika vattenfall som du kan besöka. Ett av dem är Mo Paeng som ligger omkring en mil väst om staden. Detta vattenfall är relativt enkelt att ta sig till och här kommer du att mötas av ett otroligt vackert vattenfall som rinner genom en grön dal för att sedan bilda små pooler som du kan bada i. Du kan också passa på att åka ner i vattnet på de hala stenarna precis som thailändarna gör.

Bambuflotte i Pai i Thailand Hotell Pai Thaländsk by belägen i Pai, Thailand