- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Chumphon

Vill du på ett snabbt och enkelt sätt hitta det perfekta boendet för dig och din familj i Thailand? På vår hemsida så kommer du kunna hitta flera attraktiva hotellerbjudande och du kommer såklart också att hitta information om olika sevärdheter och de bekanta, och de inte så välkända, städerna och öarna i Thailand. Du kommer till exempel att kunna läsa mer om Chumphon. Om du bestämmer dig för att boka hotell Chumphon så kommer du att befinna dig i södra Thailand. Denna stad har ungefär 30 000 invånare och är huvudstaden i Chumphon provinsen. Chumphon har ett tropiskt monsunklimat och därför är det en bättre idé att besöka denna stad mellan december och april. Under den här perioden så är det oftast omkring 30 grader och åker du till exempel i januari så är risken väldigt liten att det kommer regna.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Så vad kan du egentligen hitta på i Chumphon? När du väl har bestämt dig för att boka billigt boende i Chumphon så kan du alltid passa på att göra en utflykt till ön Koh Lang Ka Jiew. När du är på ön så kan du alltid snorkla eftersom Koh Lang Ka Jiew är känt för sina otroligt vackra vatten, alla de färgglada korallerna och fiskarna. Bestämmer du dig för att besöka denna ö så kan du antingen hyra en fiskebåt eller göra din utflykt till en heldag genom att boka en paketresa som kommer ta dig till Koh Lang Ka Jiew, Koh Mattra och Koh Lawa. Men även om du inte bestämmer dig för att åka till några av dessa öar så kommer du att kunna njuta av otroliga stränder även i Chumphon. Denna stad är relativt orörd och har än så länge inte invaderats av turister. Detta gör att stränder som Thung Wua Laen och Bang Son ofta är relativt tomma och du har då chansen att verkliga njuta av din semester.

När du bor i Chumphon så kommer du ha chansen att utforska så mycket mer än vackra ständer och du kan till exempel gå på guidade turer, paddla kanot, utforska spännande grottor, se otroligt vattenfall och så mycket mer.

Fiskarby i Chumphon i Thailand Hotell Chumphon En vacker strand i Chumphon, Thailand