- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Koh Phi Phi

Har du länge funderat över att besöka Thailand och dess otroliga stränder? I så fall borde du inte vänta längre och med hjälp av vår hemsida så kommer det att bli hur enkelt som helst att hitta ett boende som du kommer bli nöjd med. Men självklart så kommer du inte bara hitta mer information om olika hotell på vår hemsida utan här så kan du också läsa mer om Thailändska städer och öar. På så vis blir det mycket enklare för dig att bestämma dig för var i Thailand som du vill bo och sedan kan du leta upp ett billigt boende som passa dig.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Har du bestämt dig för att besöka Thailand så kan du alltid välja att boka hotell på Koh Phi Phi. Oftare så går denna ögrupp under namnet Phi Phi Island och detta är en plats som blivit otroligt populär ibland turister. På Koh Phi Phi så har du möjlighet att snorkla, bada, dyka och klättra vilket betyder att det helt enkelt finns något för alla. Koh Phi Phi ligger omkring två timmar bort från Krabi i södra Thailand. Phi Phi Islands består utav två öar, Phi Phi Don och Phi Phi Ley. De flesta boende, stränder och sevärdheter hittar du på den större Phi Phi Don men självklart så är Phi Phi Ley värt ett besök då du kan besöka Viking Cave eller den vackra stranden Maya Bay.

För att ta dig runt till de flesta stränder på Phi Phi Don så är det longtail båt som gäller eftersom det inte finns många vägar på ön. Några av de mest populära stränderna på Phi Phi Don är Laem Tong Beach och Long Beach. Här kan du bara njuta av lugnet och det otroligt varma och vackra turkosa havet. För dykare eller dig som vill passa på att snorkla så är det klara vattnet självklart toppen. När du besöker Phi Phi Don så är en vandring upp till öns utsiktsplats verkligen värt ansträngningen. Självklart så är det tropiska klimatet inte det lättaste att uthärda under en vandring men det tar bara mellan 20 och 30 minuter att ta sig upp till toppen där du får en nästintill oslagbar utsikt.

Hotell Koh Phi Phi Strand på Koh Phi Phi i Thailand utsikt över Koh Phi Phi, Thailand