- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Trat

Om du vill boka in en lyckad semester i Thailand så har du verkligen hittat rätt hemsida. Hos oss så kan du hitta information om sevärdheter i hela landet och du kan också passa på att ta del utav den information om olika boende som vi delar med oss av. Med vår hjälp så kan det gå hur smidigt som helst för dig att boka ditt boende när du själv har chansen att jämföra olika öar och städer på en och samma hemsida. Här så kan du till exempel läsa mer om hur du kan hitta ett billigt hotell i Trat. Detta är en stad som ligger i Thailands östligaste provins med samma namn. Eftersom Trat ligger så långt österut så gränsar den till Kambodja där bergskedjan Khao Banthat agerar som en naturlig gräns mellan de två länderna.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

I Trat så försörjer sig de flesta thailändare antingen på fiske eller fruktodling. På grund av detta så kan du ofta få tag på närproducerade frukter av hög kvalitet, bland annat ananas, rambutan och så kallad söt sala. Varje år så kan du till och med gå på en fruktfestival i Trat där bönderna tävlar om vem som har de största och bästa frukterna. Denna festival hålls ofta i slutet av maj eller i början av juni. Trat är också känt för sin utvinning av ädelstenar, speciellt rubiner.

När du besöker Trat så är det en smart idé om du passar på att gå på marknad eftersom staden har ett av de största utbuden i hela landet beroende på gränshandeln med Kambodja. När du ska ta sig till Trat så kan du faktiskt flyga till staden från Bangkok. Annars så kan du också välja att först flyga till Suvarnabhumi Airport där det är väldigt lätt att ta sig vidare till Trat med buss. Det är vanligt att många turister åker till Trat för att sedan ta sig vidare till ön Koh Chang. Självklart så har du möjlighet att läsa mer om denna ö på vår hemsida.

Hotell Trat Bild på en strand i Trat, Thailand Ett tempel belägen i Trat i Thailand