- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Koh Kood

Letar du efter en resa som kommer göra alla i familjen nöjda och glada? I så fall borde du fundera över att besöka Thailand. Även om flygresan är lång och tröttsam så är slutmålet alltid värt det. Att åka till Thailand är något som alla skulle göra innan det är försent. Med hjälp av vår hemsida så kommer det även bli väldigt enkelt att hitta precis rätt plats i Thailand för dig efter du här kan läsa mer om Thailands olika regioner, städer och öar. Bestämmer du dig för att åka till Thailand så kan du bland annat boka billigt boende Koh Kood. Denna ö ligger ungefär 30 kilmeter söder om Koh Chang. Koh Kood, ibland Ko Kut, är en ö som är populär ibland backpackers och barnfamiljer på grund utav de vackra stränderna, billiga priserna och den lugna atmosfären.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Om du är ute efter en vild tid i Thailand så är detta inte rätt ö för dig. Koh Kood är perfekt för dig som har kommit till Thailand för att verkligen ta det lugnt under semestern, varva ner på stranden och kanske åka på en dagsutflykt eller två. När du vill ta dig till stranden så är västra delen utav Koh Kood ett säkert alternativ. Här så kan du hitta otroligt vackra stränder som nästan är helt folktomma.

Om du bokar hotell på Koh Kood så kan du också passa på att se öns största vattenfall Klong Chao. Här kan du inte bara njuta av en häftig natur utan självklart så har du också möjlighet att bada precis vid vattenfallet. När du besöker Koh Kood så är ett besök till Ao Salat och Ao Yai också en bra idé. I Ao Salat på norra delen av ön så hittar du inte bara souvenirbutiker utan självklart så kan du också äta färska skaldjur och annan fisk på bra restauranger. Ao Yai ligger i sydöstra delen av Koh Kood och förutom att välja ut din egen fisk så kan du också anordna billiga fisketurer eller snorkling-turer med de lokala fiskarna.

Fiskare på ön Koh Kood i Thailand Hotell Koh Kood Red Sand Beach på Koh Kood i Thailand