- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Rayong

Försöker du hitta ett unikt resmål för dig och din familj? Har du börjat fundera över att äntligen ta chansen och besöka Thailand? I så fall kan du välja att ta hjälp utav vår hemsida. Här kan du hitta mer information om sevärdheter, flera Thailändska öar och städer. Med vår hjälp så kommer det bli busenkelt att hitta en plats i Thailand som kommer att passa dig så att du får ut så mycket som möjligt av din semester. Med vår hjälp så kan du till exempel välja att boka hotell i Rayong. Denna stad ligger i provinsen med samma namn i östra Thailand. I provisen så bor det ungefär 500 000 människor.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Rayong är det perfekta valet för dig som vill njuta av strandlivet samtidigt som du vill slippa att vara inne i den värsta turistsmeten. Här kan du förvänta dig en lugnare atmosfär samtidigt som du kan njuta av en thailändsk vardag som man ofta inte märker av på de mest populära turistorterna. Rayong är en lite större fiskeby och nere vid hamnen så kan du ofta se många färgglada fiskebåtar som kommer och går. Eftersom det är just en fiskeby så finns där många restauranger där du kan hitta billiga och färska skaldjur och även fisk av alla dess sorter.

När du väljer att bo i Rayong så kan du alltid passa på att besöka templet Wat Loom. Du kan också gå till gamla stan där du kan fynda på marknad och bara gå runder i en väldigt trevlig miljö. I Rayong så kan du också passa på att gå på traditionell Thailändsk massage. Denna massage är väldigt prisvärd då du betalar 150 baht, runt 40 kronor, för en 90 minuter lång massage!

Även om du trivs i Rayong så kanske du känner för att göra lite längre dagsutflykter för att utforska område och i så fall är denna stad perfekt för dig. Här har du möjlighet att ta dig till flera fina öar, till exempel Koh Samet, där du har chansen att snorkla och dyka i otroligt vatten.

Beach i Rayong i Thailand En fiskebåt i Rayong, Thailand Prisjämför hotell Rayong