- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Kanchanaburi

Med hjälp av vår hemsida så kommer det äntligen att bli kul att bestämma sig för var du vill resa och hur du faktiskt ska boka ett boende. Om du letar efter ett resmål i Thailand med många vackra sevärdheter och en rik historik så har vi rätt val för dig. Med hjälp av oss så kan du till exempel boka hotell i Kanchanaburi. Denna stad ligger i västra Thailand och gränsar till Myanmar, gamla Burma. I staden så bor det omkring 54 000 människor.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Bestämmer du dig för att hitta ett billigt boende i Kanchanaburi så kan du räkna med att du inte kommer bli uttråkad. I denna stad så finns det alltid något att se eller göra. Är du i Kanchanaburi så kan du till exempel passa på att besöka det kända Erawan Waterfalls. Detta vattenfall består utav sju olika nivåer vilket är väldigt ovanligt. På några nivåer så kan du bada och på tredje nivån så har du faktiskt chansen att simma ut och krypa in bakom vattenfallet. Om du tar dig till fjärde nivån av Erawan Waterfalls så kan du också åka rutschbana nerför de hala klipporna. Om du tar dig till Erawan Waterfalls så befinner du dig i nationalparken med samma namn och självklart så kan du passa på att utforska denna park när du ändå tar dig tid till att se vattenfallet.

Om du bor i Kanchanaburi så kan du också besöka Tiger Temple. Här har du chansen att se mer än ett dussintal tigrar som bor tillsammans med munkar i templet. En gång om dagen så släps tigrarna ut i ett stenbrott där du som turist har chansen att se dem på nära håll. Om du vågar så har du även chansen att klappa några av de tamaste tigrarna. Men självklart så är det viktigt att komma ihåg att vara försiktig när du besöker templet och du får till exempel inte bära några orangea eller röda kläder när du är där.

När du bestämmer dig för att bo på ett hotell i Kanchanaburi så kan du också passa på att besöka den ”flytande marknaden”, Damnoen Saduak. Här åker du runt i en båt och har marknaden på båda sidorna! Detta är en väldigt populär marknad så tänk på att vara ute i god tid eftersom det redan brukar vara kaos efter klockan tio på morgonen.

Vattenfallet Erawan i kanchanaburi, Thailand Prisjämför hotell Kanchanaburi Tiger templet i Kanchanaburi