- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Khon Kaen

Vill du faktiskt kunna boka ett hotell i Thailand på ett enkelt sätt så har du äntligen hittat rätt. Med hjälp av vår hemsida så kommer det att bli superlätt att boka ett boende som du blir nöjd med. Men på vår hemsida så kommer du inte bara att hitta förslag på olika hotell utan självklart så kommer du också att kunna läsa mer om olika öar och städer i Thailand. Här så kommer du att få veta mer om Khon Kaen, en stad i nordöstra Thailand. Detta är en av de fyra största städerna i regionen Isaan. De andra tre städerna i Isaan är Korat, Udon Thani och Ubon Ratchathani. Självklart så kan du hitta mer information om dessa städer på vår hemsida.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Men om du faktiskt bestämmer dig för att boka hotell Khon Kaen så kan du räkna med att du kan få en händelserik semester. Du kan till exempel passa på att besöka den vackra Bueng Thung Sang Health Garden. Men i Khon Kaen så har du också chansen att åka till deras nationalmuseum. Här hittar du en massa historiska kvarlämningar och information om staden som kommer göra din vistelse i Khon Kaen betydligt mer intressant och du betalar bara 30 baht, i nuläget ungefär åtta kronor, för ditt inträde.

När du bestämmer dig för att bo på ett hotell i Khon Kaen så kommer du också ha chansen att besöka flera olika buddhistiska tempel. Där finns bland annat det kungliga templet Wat Nong Waeng som har nio olika våningar som du kan utforska.

Khon Kaen är en stad som har flera olika restauranger, både för dig som vill äta thailändsk och annan europeiskmat. Du kan till exempel äta på Duan’s Restaurant som erbjuder dig både tysk- och thailändskmat.

Precis som med många andra städer i Thailand så är det bäst att besöka Khon Kaen någon gång mellan december och mars då vädret oftast är torrt och varmt.

Hung Setthi Templet i Khon Khaen i Saan, Thailand Phu Phan Kham i Khon Kaen, Thailand Tempel i Khon Kaen Thailand