- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Hua Hin

Vill du ta chansen att utforska Thailands äldsta semesterort? I så fall kan du ta hjälp av oss och boka hotell i Hua Hin. Denna stad upptäcktes redan på 20talet när det fortfarande bara var en fiskeby. Hua Hin är inte bara populär ibland turister utan detta har faktiskt blivit en stad där thailändarna själva väljer att ta sin semester. Förutom att Hua Hin erbjuder dig som turist en väldigt rik och spännande historia så kan du också njuta av en sandstrand som nästan är fem kilometer lång. Hua Hin ligger på norra delen av Malackahalvön som du hittar i södra delen av Thailand. Detta är en stad som är otroligt populär ibland svenskar som väljer att bosätta sig i Thailand.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Om du väljer att boka resa Hua Hin så kan du alltid passa på att besöka den thailändska kungafamiljens sommarhus, Klai Kangwon Palace. Detta palats började byggas 1929 av Kung Rama VII och slutfördes 1933. När du väljer att besöka Hua Hin så kan du också alltid besöka stadens nationalpark. Även om denna park ligger en bit utanför staden så är den värd ett besök eftersom denna nationalpark ofta beskrivs som den vackraste i hela Thailand. Lite utanför Hua Hin så hittar du också Hua Hin Hills Vineyard där du kan smaka otroliga viner och se hur det faktiskt går till på en vingård.

Om du känner för att verkligen utnyttja shoppingmöjligheterna på din semester så behöver du inte oroa dig eftersom du har gott om alternativ i Hua Hin. Du kan till exempel passa på att besöka marknaden i staden som kommer att erbjuda dig flera olika thailändska delikatesser och andra billiga fynd.

Om du funderar på att åka till Hua Hin så är det bäst att åka dit mellan december och mars så att du slipper monsunperioden. Om du vill boka in en oförglömlig semester så behöver du inte vänta längre. Ta hjälp av vår hemsida för att hitta ett boende i Hua Hin som kommer att passa just dig.

Giftermål på en strand i Hua Hin, Thailand Hotell Hua Hin Tiggerräkor på en frill i Hua Hin i Thailand