- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Phang Nga

Det är aldrig särskilt enkelt att försöka planera en lyckad semester i Thailand. Men om du har bestämt dig för att ge dig ut på ett äventyr som du och ditt resesällskap sent kommer att glömma så kan du alltid välja att ta hjälp utav vår hemsida. Här så kommer du inte bara att hitta information om olika städer utan du kan också passa på att ta del utav olika hotellerbjudande.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Om du vill boka in en oförglömlig semester i Thailand så kan du alltid välja ett hotell i Phang Nga. Denna stad hittar du i södra Thailand och den har omkring 12 000 invånare. Det kan vara en aning komplicerat att ta sig till Phang Nga eftersom du hittar den närmaste flygplatsen i Phuket eller Krabi. Om du inte bestämmer dig för att hyra en bil så är det enklaste alternativet faktiskt att ta en buss även om de inte går allt för ofta.

Phang Nga är ganska likt Phuket då staden är väldigt mångkulturell. Här kan du till exempel både hitta buddhistiska tempel och moskéer bara ett stenkast ifrån varandra. När du är i Phang Nga så kan du alltid passa på att besöka den så kallade ”Heaven and Hell” grottan. Du har också möjlighet att se flera olika vattenfall som till exempel Sanong Manora.

När du väljer att bo i Phang Nga så är ett besök till nationalparken Ao Phang-nga nästan ett måste. Detta är en av de mest populära nationalparkerna i Thailand och har blivit känd ibland utländska turister mycket på grund utav den unika omgivningen. I nationalparken så ingår det mer än 40 olika öar där du har möjlighet att utforska dess grottor, ständer och även klippor. Sedan James Bond filmen Mannen med den gyllene pistolen spelades in på ön Koh Tapu och Khao Phing Kan så har detta blivit de mest populära resmålen i parken. Om du inte vill ta dig runt med de traditionella longtail båtarna i parken så kan du alltid välja att hyra en kanot för att själv ge dig ut och utforska de olika öarna.

Gungbräda i ett träd på ön Phang Nga i Thailand Hitell Phang Nga Röd krabba på en strand på Phang Nga, Thailand