- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Koh Phangan

Vare sig du letar efter ett barnvänligt område i Thailand eller en plats där du kan njuta av en drink eller två med ett bra uteliv så har du letat dig fram till rätt plats. Med hjälp av vår hemsida så kommer du att hitta information om olika öar och städer i Thailand och på så vis så kommer du snabbt och enkelt att se vilken plats som kommer att bli bäst för dig och dina behov.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

När du tar hjälp av vår hemsida för att hitta det perfekta resmålet i Thailand så kan du alltid välja att boka billigt boende på Koh Phangan. Denna ö ligger i sydöstra Thailand, mellan Koh Nang Nuyan och Koh Samui för att vara exakt. För att ta dig till Koh Phangan så är det närmast att först flyga till Surat Thani och sen kan du enkelt välja mellan flera olika färjor och båtar för att ta dig vidare till ön.

När Koh Phangan blev mer och mer populär ibland turister så kom det också fler besökare till det så kallade ”full moon party” på stranden Had Rin. Beroende på om du besöker Koh Phangan under högsäsongen eller inte så kan antalet människor på ”full moon party” variera rejält, men ibland så kan så många som 15 000 personer befinna sig på denna fest. Här kan ni dansa till technomusik in på småtimmarna och bara njuta av en stor strandfest utöver det vanliga.

Men bara för att detta ”full moon party” på Koh Phangan har blivit så välkänt så har ön ibland fått ett rykte om sig för att bara vara en ö där folk kommer för att festa vilket inte är sant. Även om många uppskattar Koh Phangans uteliv så finns det mycket mer att uppleva på ön. Här har du chansen att bo på lyxiga hotell, besöka barnvänliga stränder och självklart så kan du också snorkla i ett otroligt vatten. På Koh Phangan finns det alltså något för alla i familjen och ön är fortfarande ett populärt alternativ för backpackers.

Full Moon Party på Koh Phangan, Thailand Hotell Koh Phangan Palmer på Yao Beach på Koh Phangan i Thailand