- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Patong

Är du på jakt efter en resa som kommer att erbjuda dig den perfekta kombinationen av ett händelserikt nattliv och en underbar strand så kan du alltid välja att boka hotell Patong. Detta är den mest kända strandorten på ön Phuket som ligger i södra Thailand. Här kommer du att hitta allting som du kan förvänta dig av en semesterort. Du kommer till exempel att hitta flera olika hotell och resturanger av hög klass, turistattraktioner och självklart flera nattklubbar.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Om du vill uppleva det bästa nattlivet i Patong så är det klubbarna på strandvägen eller Bangla Road som gäller. Under dagen så är detta en relativt lugnt gata med några stånd och affärer där man kan strosa runder men på kvällarna så kommer Bangla Road är förvandlas till den nöjesgata som den är känd för att vara. Här kommer du att kunna uppleva ett nattliv utöver det vanliga och här kan du räkna med att nästan alla barer och klubbar har öppet fram till småtimmarna.

Men självklart så finns det mer att uppleva i Patong än bara nöjeslivet. Även om detta är vad Patong är känt för så är detta också en plats som erbjuder mycket roligt för familjer. Ni kan till exempel uppleva mycket bra shopping på strandvägen under dagen. Det är inte alltid som varorna skiljer sig så mycket från stånd till stånd men detta kan också göra så att konkurrensen växer och på så vis kan du fynda otroligt billiga saker. Men det är inte bara strandvägen som erbjuder shopping i Patong utan du kan också besöka Jungceylon som är den största och nyaste platsen för shopping. Här kan du hitta flera olika märkeskläder men du kan också passa på att gå på bio.

Maten i Patong är väldigt varierande och spännande. Här kan du till exempel hitta indiska restauranger, restauranger som serverar ryskmat och självklart så hittar du också traditionel thailändskmat.

Hotell Patong Patong Beach i Thailand Pir i Patong. Thailand