- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Koh Samet

Letar du efter en plats i Thailand där du kan koppla av eller en plats där du helt enkelt kan uppleva något nytt och spännande? Om du väljer att ta hjälp av vår hemsida så kan du alltid hitta information om populära, och lite mer bortglömda, städer och öar i Thailand. Här finns något för alla smaker och genom att jämföra dessa platser så kan du hitta den semesterort som kommer att passa bäst för dig. När du bestämmer dig för att använda dig av vår hemsida så kan du till exempel boka billigt boende på Koh Samet. Detta är en ö på Thailands östkust som mer och mer har börjat kallas för Thailands vackraste ö. Här bor det bara runt 1 000 människor.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Koh Samet har blivit mer populär ibland turister under de senaste åren men det har också blivit en populär ö för Thailändare när de vill komma bort ifrån vardagslivet. Eftersom Koh Samet bara ligger ungefär 2,5 timmar ifrån Bangkok så är det lätt både för turister och thailändare att ta sig hit. Koh Samet är den perfekta ön för dig som vill uppleva lugnet i Thailand och bara njuta av ledigheten och lata dagar på stranden. Här så kommer du möts av en tillbakalutad atmosfär som förhoppningsvis kommer hjälpa dig att slappna av och koppla bort stressen ifrån vardagen.

När du besöker Koh Samet så borde du verkligen ge dig ut för att utforska ön. Eftersom Koh Samet bara är två och en halv kilometer bred och sju kilometer lång så är det inga problem att utforska ön till fots. Tänk dock på att Koh Samet sedan 1981 är en nationalpark vilket betyder att det finns regler som säger att du bland annat inte får bryta grenar ifrån träd och buskar och inte skräpa ner. Några av de bästa stränderna på Koh Samet hittar du på östra sidan av ön men även Koh Samets södra del bjuder dig på flera guldkorn.

Hotell Koh Samet Longtail båtar på Koh Samet i Thailand Strand på Koh Samet i Thailand