- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Mae Hong Song

Vill du på ett väldigt enkelt sätt hitta ett boende i Thailand som verkligen kommer att passa dig? I så fall har du hittat helt rätt för här på vår hemsida så kan du ta del av flera fördelaktiga hotellerbjudande Thailand och självklart kan du också läsa mer om de olika öarna och städerna i landet. Om du äntligen har bestämt dig för att Thailand är rätt val för dig så kan du alltid boka hotell Mae Hong Song.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Detta är en stad som ligger i provinsen med samma namn i nordvästra Thailand. Det bor bara omkring 8 000 människor i staden Mae Hong Song men varje år så kommer det runt 30 000 turister till staden. Eftersom detta är en liten stad så är det ofta väldigt lätt att ta sig till de flesta ställena till fots. Om du vill uppleva Mae Hong Song när det är torrt och varmt så är det bäst att åka dit mellan februari och maj under högsäsongen men bryr du dig inte så mycket om vädret och kan tänka dig att åka dit under regnperioden så är chansen stor att du faktiskt kommer att kunna spara in lite pengar.

När du väljer att besöka denna stad så kommer du ha chansen att verkligen utforska staden då du slipper att trängas med särskilt många turitser. Du kan göra olika utflykter som kommer ta dig till gamla bergsstammar som Shan och Hmong. Du kan också bara njuta av staden och shoppingmöjligheterna. När du befinner dig i Mae Hong Song så ska du inte missa att besöka sjön Jong Kham.

När du besöker Mae Hong Song så har du också möjlighet att åka på flera olika dagsutflykter. Du kan alltid besöka Chinese Village där du hittar olika kinesiska souvenirer och självklart så kan du också uppleva traditionell kinesisk mat och te. Ungefär två mil utanför Mae Hong Song så hittar du Tham Pla Forest Park. I denna park så kan du leta dig fram till något som de kallar för ”fiskgrottan” där du kan se fiskarna Pla Mung och Pla Khang simma runt. Det brukade anses ovanligt att se dessa fisksorter vid en grotta. Lite utanför staden så kan du också hitta Pha Suea Waterfall som inte har mindre än sex olika nivåer.

Hotell Mae Hong Son Templet Chong Klan och Chong Kham i Mae Hong Son, Thailand Två äldre kvinnor på huk i Mae Hong Son i Thailand