- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Östra Thailand

Vill du hitta en plats där du verkligen kan koppla av från vardagen samtidigt som du kan ägna dig åt de aktiviteter som du vill? I så fall är ett besök till Thailand ett otroligt bra val. Här kan du ligga och dra dig på stranden men samtidigt så har landet en väldig rik historia så du har även chansen att se väldigt många tempel, besöka gamla städer och vandra i flera av landets nationalparker.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Men även om du har bestämt dig för att besöka Thailand så betyder inte det att du vet var i Thailand som du vill semestra. Därför så ska du ta hjälp av vår hemsida eftersom vi hjälper dig att på ett snabbt och enkelt vis få reda på mer om Thailand, dess städer, regioner och öar, så att du kan boka ett prisvärt boende på en plats som kommer att ge dig vad du förväntat dig av semestern. Vi kommer att ge dig mer information om Thailand och dess sevärdheter men själklart så kommer vi också hjälpa dig med att boka ett boende som du kommer bli nöjd med.

När du väl har bestämt dig för att resa så kan du alltid välja att boka billigt hotell i östra Thailand. I östra delen av Thailand så kommer du att hitta allting som du kan förväntas att uppleva på en Thailändsk semesterort. I en stad som Pattaya så kommer du bli överröst av souvenirer, träffa på hundra- om inte tusentals andra turister, uppleva häftiga nattklubbar och du kommer säkert också att se Thailands mörka sida i form utav narkotika och sexhandel. Även om Pattaya är en perfekt stad för de som vill njuta av stranden och festa så vill kanske inte alla uppleva denna del av Thailand.

Men när du väljer att semestern i östra Thailand så kan du även bestämma dig för att bo på fridfulla Koh Samet. Detta är en ö som ofta beskrivs som den vackraste ön i Thailand och här kan du slappna av på öns otroliga stränder. Här finns kanske inte alla typiska saker man förväntar sig som turist men Koh Samet är det perfekta valet för dig som verkligen vill njuta och koppla av på semestern.

Hotell Östra Thailand Risodling i Östra Thailand Bild på ett tempel i Östra Thailand