- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Koh Tao

Även om du redan har bestämt dig för att spendera semestern i Thailand så betyder inte det att du vet var i Thailand som du faktiskt vill åka. Därför så kan du ta hjälp av vår hemsida där du kommer att hitta information om olika sevärdheter och andra aktiviteter på Thailands öar och i landets städer. På vår hemsida så kommer du såklart också att hitta olika hotellerbjudande.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Om du har bestämt dig för att besöka Thailand så kan du alltid välja att boka billigt boende Koh Tao. Denna ö kan ibland även kallas för Turtle Island, sköldpaddsön även om Koh Tao för länge sedan slutade att vara en häckningsplats för sköldpaddor och istället så fick turisterna ta plats. Vissa säger dock att öns form påminner om en sköldpadda och kanske är det därför som smeknamnet fortfarande lever kvar. Koh Tao ligger i sydöstra Thailand, strax norr om Koh Phangan. När du ska ta dig till ön så kan du antingen ta en färja från Chumphon eller Surat Thani beroende på var du kommer ifrån. Från Phuket så blir det närmare att åka till Suratthani men om du kommer ifrån Bangkok så blir det smidigare att åka till Chumphon och sedan vidare till Koh Tao.

Koh Tao är ett populärt val bland turister som vill uppleva ett kul nattliv, slappa på stranden, dyka i otroligt klara och fina vatten och även shoppingmöjligheterna har växt under de senaste åren. Nu är det väldigt lätt att hitta vad du letar efter om du tar dig till hamnstaden Mae Haad eller till andra större städer på ön.

När du vill utforska stränderna på Koh Tao så är det viktigt att komma ihåg att det kan vara svårt att till fots eller med bil ta sig till alla stränder. Om du vill ta dig till lite mer undangömda stränder så är det en smart idé att åka iväg med en longtail båt. När du ger dig iväg till stranden på en longtail båt så går det ofta ganska snabbt att ta sig dit du vill och du kan även se ön från dess bästa sida.

Hotell Koh Tao Ön Koh Nangyan som ligger intill Koh Tao, Thailand Koh Tao kallas även sköldpaddsön