- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Chon Buri

Det är inte alltid så lätt att planera en lyckad resa, men tillsammans med vår hemsida så kommer det att bli betydligt enklare. Om du vill hitta ett billigt boende vid Thailandsbukten så kan du alltid boka boende i Chon Buri. Denna stad ligger bara åtta mil ifrån Bangkok och är därför den närmaste stad ifrån huvudstaden som även har strand. Förutom alla de turister som bestämmer sig för att besöka Chon Buri så är staden också ett populärt alternativ för Bangkoks invånare när de vill ta en paus ifrån det hektiska stadslivet. Om du vill undvika monsunperioden så ska du besöka Chon Buri någon gång mellan december och april.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

När du bor i Chon Buri så kan du alltid passa på att besöka Bang Saen Beach. Denna strand kommer inte att vara invaderad utav turister utan istället så kommer du hitta många thailändare på Bang Saen Beach. Om du helt enkelt vill uppleva en strand olikt någon annan så ska du inte missa denna underbara plats.

Förutom de stränder som du har chansen att besöka om du bestämmer dig för att bo i Chon Buri så kan du såklart också göra en massa andra roliga saker på din semester. Du kan bland annat besöka Khao Chi Chan som också kallas för Buddha Mountain. Här kan du se en 130 meter stor Buddha avbildad på ett berg i en väldigt vacker omgivning.

Om du bestämmer dig för att bo i Chon Buri så ska du inte glömma bort att besöka Khao Sam Muk. Detta är en 45 meter hög kulle som ligger mitt i mellan Ang Sila och Bang Saen Beach. Nästan alla invånare tror att Khao Sam Muk skyddar lokala fiskare från att komma till skada och det finns flera olika legender och historier om denna plats. Om du är intresserad av att uppleva en nästintill oslagbar utsikt och samtidigt besöka en historisk plats som fortfarande har betydelse idag så är Khao Sam Muk definitivt värt ett besök.

Stranden bang Saen Beach i Chon Buri Hotell Chon Buri Khao Sam Muk En strand i Chon Buri, Thailand