- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Koh Chang

Du kanske redan har bestämt dig för att spendera din semester i Thailand men nu börjar du säkert inse att detta är ett väldigt stort land. Bara för att du kommer befinna dig i Thailand så betyder inte det att du måste semestra i huvudstaden Bangkok eller välkända turistområden. Med hjälp av vår hemsida så kommer du att hitta information om platser i Thailand som tar dig utanför de värsta turiststäderna men självklart så kommer du också att kunna läsa mer om dessa välkända platser.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

När du bestämmer dig för att använda dig av vår hemsida så kan du till exempel hitta mer information om hur du kan boka hotell Koh Chang. Denna ö kallas ofta också för Elefantön eftersom öns form faktiskt påminner om formen på ett elefanthuvud. Under de senaste åren så har turismen på ön verkligen ökat och vissa säger att Koh Chang kommer att bli Thailands nästa Phuket. Koh Chang är en relativt stor ö och det är faktiskt Thailands tredje största ö efter Phuket och Koh Samui. Koh Chang har omkring 5 000 invånare och ligger i provisen Trat i östra Thailand.

På Koh Chang så kommer du att hitta mycket berg som är täckta med tropiskregnskog men du kan såklart också passa på att utforska den till stor del orörda naturen och de kritvita ständerna. Bland öns mest populära stränder så hittar du Ao Khlong Son och Hat Khlong Phrao. Men om du vill göra mer än att bara ligga på stranden så kan du alltid ge dig ut på olika dagsutflykter till andra öar i Tratprovinsen. Du kan såklart också dyka ibland korallrev och ett rikt undervattensliv.

När du har bestämt dig för att boka billigt boende Koh Chang så är det enklast om du flyger från Bangkok till Trat och därifrån så kan du sedan ta en färja ut till Koh Chang. Du kan också välja att ta bussen och sen färjan till Koh Chang men då får du såklart räkna med en längre restid.

Hotell Koh Chang Klong Prao Beach på Koh Chang i Thailand Vattenfallet Than Mayom på Koh Chang, Thailand