- Sök billigaste och bästa hotellpriserna i Thailand hos alla ledande resesajter!
Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Ubon Ratchathani

Försöker du planera en minnesvärd semester i Thailand? Vill du att dina barn ska komma ihåg den här resan i flera år? I så fall är det en smart idé om du faktiskt tar hjälp utav vår hemsida för att hitta ett billigt boende. Men självklart så kommer vi inte bara att hjälpa dig med att boka ett hotell utan tillsammans med oss så kan du också jämföra olika provinser, städer och öar i Thailand så att du hittar precis rätt plats för dig och din familj.

Jämför hotellpriser från alla populära resesajter

Du kan alltid välja att boka ett hotell i Ubon Ratchathani. Denna stad kallas ofta bara för Ubon och har omkring 100 000 invånare. Ubon Ratchathani ligger i östra Thailand och är känd för sina starka Buddhistiska traditioner. Här är det till exempel vanligt att munkar från olika tempel i staden går på en så kallad pilgrimsfärd.

Det är väldigt enkelt att ta sig till staden om du bestämmer dig för att bo i Ubon Ratchathani då här finns en flygplats, men bara för inrikesflyg. Men om du redan befinner dig i Thailand och vill ta dig till Ubon Ratchathani så finns där såklart fler alternativ än flyg. Du kan alltid hyra en bil men det är också väldigt lätt att ta sig till staden med buss eller tåg.

När du befinner dig i Ubon Ratchathani så kan du alltid passa på att besöka Thung Si Mueang. Detta är en anlagd park i centrala Ubon där du kan ta en paus och låta barnen roa sig på parkens lekplats så att du har en chans att koppla av. Om du vill veta mer om staden så borde du ta en sväng till National Museum of Ubon Ratchathani som genom sina utställningar kommer att lära dig mer om stadens historia, geografi, lokala hantverk och folkmusik.

I Ubon Ratchathani så finns där också flera olika nationalparker som du kan besöka, till exempel Pha Team nationalpark och Kaeng Tana nationalpark. Kaeng Tana ligger precis vid Shing Mun floden och anlades 1981.

Hotell Ubon Ratchathani Sam Phan Bok - Ubon Ratchathani i Thailand Floden shing Mun i Ubon Ratchathani i Thailand